.

Hinnasto

Hinnat sisältävät alv. 24%., valitun ajan sekä stressittömät siirtymiset ( yht. 30 min.). Näin ei sykkeet nouse omaa rauhaa arvostavan koirankaan kanssa.

Seesteinen tunti (1h) 25€.

1 - 3 koiraa. (Tai saman omistajan max. 4 koiraa.)

_

Seesteinen tunti (1h) 45€.

4 - 6 koiraa. 

_

Seesteinen kaksituntinen (2h) 50€.

1 - 3 koiraa. (Tai saman omistajan max. 4 koiraa.)

_

Seesteinen kaksituntinen (2h) 75€.

4 - 6 koiraa.

-

Seesteisen Seiskat 

Seitsemän (7) maksetun vierailukerran jälkeen saat yhden maksuttoman vuoron haluamallesi ajalle. Vuoro määräytyy aikaisempien maksettujen vuorojen mukaan. Mikäli sinulla on sekä yhden että kahden tunnin vuoroja, maksuton vuoro määräytyy sen mukaan, kummassa on enemmän vierailtu.

Maksutonta aikaa ei pysty varaamaan nettiajanvarauksesta, ota siis yhteyttä sähköpostilla jutta@seesteinen.com ja katsotaan yhdessä sinulle sopiva aika.

Seesteisen Seiskat koskee kaikkia vierailijoitamme. Voit siis hyödyntää jo aikaisemmat käyntisi meillä. Ei voimassaoloaikaa, Seiskat käytössä niin kauan kunnes seitsemän käyntikertaa tulee täyteen.

Aikaa varatessasi laita lisätietoja osion autojen määrän perään merkintä kuinka mones käyntikertasi on. Esim 1/7, seuraavaksi 2/7 jne. Mikäli olet jo nyt käynyt 2 kertaa voit seuraavaan varauksesi laittaa merkinnän 3/7.

Heräsikö kysymyksiä Seiskoista? Ota yhteyttä ja katsotaan vielä yhdessä asiaa!

Ajan peruuttaminen tai siirtäminen
Tarvittaessa voit peruuttaa / siirtää ajan 12h. ennen oman vuorosi alkua vapaiden aikojen puitteissa. Sen jälkeen ajan peruuttamisesta ja maksun palauttamisesta peritään 5€ maksu. Tällöin peruuttaminen aina tekstiviestinä numeroon: 041 314 3980. Kokonaan peruuttamatta jääneestä ajasta maksua ei palauteta. 

Ajat varattavissa puolen tunnin välein ja näin aikaan kuuluu myös rauhallinen ja stressitön saapuminen että poistuminen alueelta.

Meillä ei siis tarvitse jännittää tai kiihtyä muiden koirien kohtaamisista.

Paikalle max. 5 minuuttia ennen oman ajan alkamista ja poistutaan max. 10 min. sisällä ajan päättymisestä. Näin vältytään kohtaamisilta sekä liikenne pysyy rauhallisena.


Varaa aika TÄSTÄ